Om Lendev

Affärsutvecklingsbyrån Lendev drivs av Lennart Wallberg, affärsutvecklare, Lean-specialist och certifierad coach inom Produktionslyftet. Som person drivs Lennart av nyfikenhet och viljan att ständigt utvecklas.

Egenskaper som resulterat i fler erfarenheter och insikter än de flesta i vår landsände. I alla fall när det handlar om att utveckla verksamheter, organisationer, ledning och medarbetare. I över 20 år har Lennart med hjärta, hjärna och erfarenhet stöttat verksamheter med behov av affärs- och verksamhetsutveckling.

Lean on Lennart

Vill man förändra eller affärsutveckla hela eller delar av verksamheten är Lennart en trygg resurs att luta sig mot. Som certifierad Företagscoach inom Produktionslyftet och lång erfarenhet av Lean och införanden/utveckling av ledningssystem samt en kundlista som är så omfattande att den nästan skymmer solen så vågar man tryggt påstå det. Lika omvittnat varm och engagerad är han också som person i varje uppdrag. Egenskaper som visat sig vara mycket uppskattade bland kunderna.

Är du nyfiken på att veta mer om Lennart och hur Lendev kan hjälpa er i ert företag att lyckas med era mål?
Kontakta Lendev och berätta om era utmaningar.

Lennarts första femma

Inom numerologin står siffran 5 för rörelse, förändring och kommunikation vilket passar alldeles utmärkt in på en förändringskonsult.
Därför listar vi nedan fem framträdande egenskaper om Lennart.

Nyfikenhet – En egenskap som gör Lennart tämligen frågvis till en början men också väl insatt i de förutsättningar och den utmaning som ni har och behöver en lösning på.

Erfarenhet – Med trettio år som affärsutvecklingskonsult så har Lennart sett och gjort det mesta. Tar man en titt på kundreferenserna så förstår man varför.

Smidighet – Flexibel/smidig är ett återkommande omdöme Lennart brukar få vid feedback efter genomförda projekt. En egenskap som skapar trygghet för både ledning och medarbetare i en förändringsprocess. Något som annars kan upplevas oroande.

Kompetens – Rätt kompetens är en förutsättning för ett lyckat resultat. Som certifierat Företagscoach inom produktionslyftet och trettio år som affärsutvecklare och LEAN-konsult gör honom till en trygg samarbetspartner i er nästa utmaning.

Lagspelare – I ett välspelande lag hittar man lagspelare, i ett vinnande lag är det en förutsättning. Lennart är en utpräglad lagspelare med god förmåga att både bygga lag och relationer på alla nivåer i en organisation.

Dyr – Tvärtom, Lennart levererar resultat. Det gör honom kostnadseffektiv och prisvärd. Ett faktum som kunderna uppskattar och blivit något av en framgångsfaktor i hans roll som konsult.

© 2021 Lendev AB